tewow.net

Soalan Lazim

Soalan berkaitan laman web replika tewow.net

Saya cuma free member, Boleh kah saya dapat duit dengan program ini?

Ya sudah tentu… kerana itulah kami sedia kan platform ini…. Anda tak payah beli barang… anda tak payah keluar modal… Tapi anda boleh dapat pendapatan sampingan.

Mudah sahaja caranya…

Step 1 . Daftar jadi ahli percuma

Step 2. Anda akan menerima URL anda , Username dan password melalui email.

Step 3, Login ke member area dan lengkap kan profile anda. Isikan maklumat yang perlu sahaja.

Step 4,  Share kan URL anda di setiap post laman sosial anda

Setp 5, Setiap satu pendaftaran premium member melalui URL anda, anda akan menerima RM25.00 (pendapatan Aktif)

Bolehkah saya tukar username dan password ?

Username tak boleh tukar… tapi pasword boleh… caranya , pastikan anda dalam logoff. pilih menu login , di bawah borang login , click Recover Password. masukkan email atau username anda. system akan hantar recover pasword link ke email anda. buka email anda, klick link yang di berikan.  masukkan password yang baru anda.

Saya buka link saya , tapi kenapa tunjuk profile upline saya ?

Sekiranya anda dalam keadaan Login, anda akan lihat profile upline web replika anda. Sila Logoff terlebih dahulu. butang Logoff ada di bahagia menu “Ahli”.  Selepas logoff, buka semula url anda, dan semak di bahagian menu Beli Sim dan Home. Jika terdapat nama anda bermakna URL anda telah aktif.

Pastikan anda telah login ke system dan update kan IDP anda. Jika tidak URL link anda tidak di aktifkan lagi. Sikiranya masih lagi gagal sila pereksa system browse anda. mungkin browse anda masih menggunakan cache. Clear cache atau buka guna browse yang lain.

Saya ada kawan yang inginkan web replika ini, Bagai mana ?

Berikan link anda pada kawan anda, minta dia daftar dan lengkapkan profile.

Saya tak simpan stock simkad, bolehkah saya gunakan web ini ?

Ya… Itulah tujuan kami… anda boleh buat bisnes ini tanpa sebarang modal. Setiap ahli baharu yang mendaftar. Anda perlu lengkapkan ruangan IDP  dan kosongkan makumat bank, Admin akan registerkan ahli baru di bawah IDP anda

Saya dah jadi ahli Tone Excel ? bagaimana saya nak dapatkan web ini?

Sila daftar dari mana-mana link referral atau dari tewow.net. Anda akan menerima URL link anda, username dan Password. Sila login semula menggunakan username dan password yang di beri. Edit Profile anda sekurang-kurangnya IDP anda untuk mengaktif kan Link URL anda. Logoff semula. Link URL anda telah aktif dan boleh untuk digunakan.

Berapakah bayaran untuk web replika

Ianya percuma. cuma update profile selepas daftar.

Siapakah yang boleh daftar di laman web ini?

Semua orang  boleh daftar….

Sila daftar menggunakan alamat Email yang sah. Link URL, Username dan Password akan dihantar melalui Email anda

Jika anda Ahli Tone Excel sedia ada, sila login dan kemaskini profile anda. mereka yang tidak mengemaskini profile dianggap sebagai prospek. Prospek yang tidak join Tone Excel akan di remove oleh system selepas 3 bulan

 

Soalan berkaitan simkad Tone Excel

Apakah Sim kad Tone Excel ?

Tone Group telah mengeluarkan simkad Tone Excel yang menggunakan pasarana Tune Talk dan rangkaian Celcom yang boleh beri anda komisyen tanpa henti hanya dengan memperkenalkan simkad ini kepada keluarga dan rakan-rakan anda. Program ini sikit pun tiada resiko kerana kita cuma guna simkad ini macam biasa seperti simkad-simkad yang lain. kalau kita tidak menggunakan simkad ini, kita juga tetap guna simkad-simkad yang lain , kerana ianya satu keperluan kitika ini. Malah simkad yang lain anda perlu membayar bill atau topup setiap bulan tanpa memberi anda peluang untuk menjana pendapatan. Berbeza dengan simkad Tone Excel, anda berpeluang menggunakan simkad ini secara percuma malah berpeluang untuk menjana pendapatan sampingan tiap-tiap bulan. Anda boleh rujuk laman web rasmi tone group di www.tonegroup.net untuk keterangan lebih langjut. Untuk program ini anda tak perlu keluar modal untuk beli stock simkad. Sistem kami akan membantu anda untuk mendapatkan ahli baharu dengan mudah. Anda cuma promote link URL yang diberi. Urusan pendaftaran dan penghantaran kepada pelanggan anda, kami akan uruskan.  Anda juga boleh explore kejayaan ahli-ahli Tone Excel di You Tube. Atau anda juga boleh melihat video koleksi kami di https://tewow.net/video/ . Sekiranya anda mendaftar dengan tewow.net, anda akan menerima sekeping simkad Tone Excel tersedia kredit RM30 dan 1GB data internet full speed 4G untuk 30hari. 

Adakah bisnes Tone Excel ini patuh Shariah ?

Sila rujuk kenyataan dari Tone Group klick sini  Patuh Shariah

Saya dapat simkad, tapi belum daftar, macam mana nak daftar ?

Anda boleh aktifkan sendiri. Caranya ambil handphone anda dan hantar SMS seperti ini.
(Ingat, gunakan mana2 phone yang ada dan jangan gunakan simkad toneexcel ini kerana ia belum boleh digunakan lagi)
ad Nama SN PUK IC alamat penuh idp(no id penaja anda)
 
hantarkan sms ini ke no pendaftaran 014-705 7769
 
Jika anda ingin menggunakan whatsapp, hantar ke 010-5335 793
 
Contoh id penaja anda adalah 1121176
 
Contoh sms pendataran yang perlu dihantar.
 
ad ali bin abu 0080123543 98032345 701012016193 no.2 jalan pinang sebatang, 46000 petaling jaya idp1121176
 
Dalam tempoh 15 minit anda akan mendapat reply pemberitahuan no. id anda dan no. simkad baru itu. Kalau dalam masa 15 minit, masih tak dapat reply call terus Data Entry 03-7773 1454 atau 011-1508 1515 dan tanya tentang status pendaftaran anda.
Selepas anda telah mendapat id dan no. tunetalk, simkad toneexcel itu sudah boleh digunakan untuk buat call, terima call, hantar sms, terima sms, dan boleh untuk langgan internet.

Apakah kadar panggilan, sms dan data untuk simkad Tone Excel ?

Kadar panggilan ,sms dan data sering berubah mengikut promosi. anda boleh rujuk terus dari laman web rasmi Tone Group