tewow.net

Home

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera dari saya Admin.

Anda boleh menghubungi saya melalui telefon atau Whatsapp 0199314189

Apakah Sim kad Tone Excel ?

Tone Group telah mengeluarkan simkad Tone Excel yang menggunakan pasarana Tune Talk dan rangkaian Celcom yang boleh beri anda komisyen tanpa henti hanya dengan memperkenalkan simkad ini kepada keluarga dan rakan-rakan anda. Program ini sikit pun tiada resiko kerana kita cuma guna simkad ini macam biasa seperti simkad-simkad yang lain. kalau kita tidak menggunakan simkad ini, kita juga tetap guna simkad-simkad yang lain , kerana ianya satu keperluan kitika ini. Malah simkad yang lain anda perlu membayar bill atau topup setiap bulan tanpa memberi anda peluang untuk menjana pendapatan. Berbeza dengan simkad Tone Excel, anda berpeluang menggunakan simkad ini secara percuma malah berpeluang untuk menjana pendapatan sampingan tiap-tiap bulan. Anda boleh rujuk laman web rasmi tone group di www.tonegroup.net untuk keterangan lebih langjut. Untuk program ini anda tak perlu keluar modal untuk beli stock simkad. Sistem kami akan membantu anda untuk mendapatkan ahli baharu dengan mudah. Anda cuma promote link URL yang diberi. Urusan pendaftaran dan penghantaran kepada pelanggan anda, kami akan uruskan.  Anda juga boleh explore kejayaan ahli-ahli Tone Excel di You Tube. Atau anda juga boleh melihat video koleksi kami di https://tewow.net/video/ . Sekiranya anda mendaftar dengan tewow.net, anda akan menerima sekeping simkad Tone Excel tersedia kredit RM30 dan 1GB data internet full speed 4G untuk 30hari. 

Disini saya ingin memperkenalkan kepada anda satu simkad telefon, namanya simkad ToneExcel. Simkad yang mempunyai beberapa kelebihan yang tidak terdapat pada simkad2 yang lain.

Simkad Tone Wow  Tone Excel berfungsi sama dengan simkad2 yang lain. Ia boleh buat call in/out, boleh sms, boleh whatsapp, wechat, telegram, facebook, youtube, boleh melayari internet. Boleh transfer kredit, boleh check baki, boleh skype, boleh guna 4G.  Terdapat saiz nano, saiz micro.
 
Simkad ToneWow ToneExce terdapat dua pilihan iaitu perkhidmatan dari Digi  dan TuneTalk .
 
Topupnya mudah, semua kedai yang jual topup ada menjual topup toneexcel, (Ia menggunakan topup TuneTalk dan Digi), malah dalam maybank2u, cimbclick pun ada jual topup tunetalk dan Digi.
 
Seperti yang diketahui umum, TuneTalk dimiliki oleh TuneGroup yang juga memiliki AirAsia, Tune Hotel, Tune Money, Tune Insurance, Tune Sport, dan Tune Talk.

 

Tone Excel bukan simkad biasa… Tapi simkad Luar Biasa…


Rata-rata rakyat di Malaysia mengalami masaalah ini….

Gaji Kecil, Tanggungan Besar..

 

Cukupkah Pendapatan Anda untuk menanggung sara hidup yang kian meningkat?

Banyak lagi…. Bagaimana pula….

Musim Buka Sekolah…

Musim Perayaan…

Kos Perubatan…

Toll… Service Kereta….

Duit Belanja untuk Mak dan Ayah…

Duit Kecemasan…


Kerana Kami memahami masaalah anda, Kami cipta satu platform untuk mengajak anda berniaga secara sambilan dalam satu perniagaan yang langsung tiada resiko.

Tak ada modal? Tak Pandai bisnes? Tak ada masa? Takut Gagal? 

Jangan Risau…. Bisnes ini tiada masaalah diatas , Sebab bisnes ini….

Tak perlu modal yang besar

Tak ganggu kerja sedia ada

Tak perlu keluar Rumah 

Tak Perlu Jumpa Orang

Tak perlu pandai komputer

Tak Percaya????

Dah ramai yang berjaya…. Cuma anda je yang tak pernah tahu…. Atau mungkin anda dah tahu , tapi anda tak faham , atau tak yakin….

Anda boleh lihat banyak lagi video kejayaan syarikat dan ahli di bawah menu Video 


 


Bisnes ni patuh Shariah tak?

Amanie Advisors Sdn. Bhd. Telah mengesahkan bisnes Tone Excel Patuh Shariah.


Macam mana ya Bisnes ni ? 

Pernahkah anda mendapat sebarang bayaran dari syarikat Telco yang anda guna sekarang?


Berbeza dengan Simkad Tone Excel

Simkad ini bukan hanya memberi anda seperti simkad yang lain, malah lebih dari itu termasukkan membuka peluang kepada anda untuk memulakan satu bisnes sambilan yang akan memberikan anda pendapatan yang lumayan.

Tak sabar nak Daftar..!!!


Masih Tak Faham !!!!

Macam Mana Tone Excel Bayar pada kita ?

Tonton video ini

Anda boleh monitor pendapatan anda setiap hari 

Komisyen ini bukan masuk sebulan je.. Tapi tiap-tiap Bulan

WOW Tunggu apa lagi …. Daftar Sekarang…


Daftar Sekarang…

Nama Penuh :
Email :
No Telefon / Whatsapp :

Powered by : Tone Excel WOW ">Bisnis Online