tewow.net

Posts in the Soalan berkaitan web replika www.tewow.net category

Ya sudah tentu… kerana itulah kami sedia kan platform ini…. Anda tak payah beli barang… anda tak payah keluar modal… Tapi anda boleh dapat pendapatan sampingan.

Mudah sahaja caranya…

Step 1 . Daftar jadi ahli percuma

Step 2. Anda akan menerima URL anda , Username dan password melalui email.

Step 3, Login ke member area dan lengkap kan profile anda. Isikan maklumat yang perlu sahaja.

Step 4,  Share kan URL anda di setiap post laman sosial anda

Setp 5, Setiap satu pendaftaran premium member melalui URL anda, anda akan menerima RM25.00 (pendapatan Aktif)

Username tak boleh tukar… tapi pasword boleh… caranya , pastikan anda dalam logoff. pilih menu login , di bawah borang login , click Recover Password. masukkan email atau username anda. system akan hantar recover pasword link ke email anda. buka email anda, klick link yang di berikan.  masukkan password yang baru anda.

Sekiranya anda dalam keadaan Login, anda akan lihat profile upline web replika anda. Sila Logoff terlebih dahulu. butang Logoff ada di bahagia menu “Ahli”.  Selepas logoff, buka semula url anda, dan semak di bahagian menu Beli Sim dan Home. Jika terdapat nama anda bermakna URL anda telah aktif.

Pastikan anda telah login ke system dan update kan IDP anda. Jika tidak URL link anda tidak di aktifkan lagi. Sikiranya masih lagi gagal sila pereksa system browse anda. mungkin browse anda masih menggunakan cache. Clear cache atau buka guna browse yang lain.

Sila daftar dari mana-mana link referral atau dari tewow.net. Anda akan menerima URL link anda, username dan Password. Sila login semula menggunakan username dan password yang di beri. Edit Profile anda sekurang-kurangnya IDP anda untuk mengaktif kan Link URL anda. Logoff semula. Link URL anda telah aktif dan boleh untuk digunakan.

Semua orang  boleh daftar….

Sila daftar menggunakan alamat Email yang sah. Link URL, Username dan Password akan dihantar melalui Email anda

Jika anda Ahli Tone Excel sedia ada, sila login dan kemaskini profile anda. mereka yang tidak mengemaskini profile dianggap sebagai prospek. Prospek yang tidak join Tone Excel akan di remove oleh system selepas 3 bulan